Tutustu meihin

Nummelan Matkatoimisto – keitä me olemme?

Toimistomme avattiin vappuaattona vuonna 1991 Nummelan keskustaan ja samoilla nurkilla olemme yhä edelleen, kivijalkatoimistona, ovet avoinna. Omistajamme Vihdin Liikenne laajensi toimintaansa matkatoimistoksi ja matkanjärjestäjäksi ja niin alkoi yrityksen pitkässä historiassa (perustettu 1924) uusi aikakausi.

Maailman myllerryksessä viime vuodet ovat muokanneet myös Vihdin Liikenteen profiilia ja tänä päivänä jatkamme toimintaa matkatoimistona. Linja-autopuoli on siirtynyt yhteistyökumppanillemme Heikki Lylylahdelle, jonka kanssa jatkamme matkanjärjestäjänä tehden ryhmämatkoja lähinnä kotimaassa ja Baltiassa.

Perinteiseen matkatoimistomyyntiin meillä on vankka, vuosikymmenten hioma ammattitaito ja vakiintuneet yhteistyökumppanit sekä pienen toimiston näppäryys ja tehokkuus. Tärkeä vahvuutemme on myös loistava työilmapiiri, joka näkyy ja kuuluu kaikessa tekemisessämme.

___________________________________________

Marjo Halén

toimitusjohtaja, matka-asiantuntija

Olin kesätöissä Helsinki-Vantaan lentokentällä vuonna 1990 ja näin sen lähtemisen innon ja hauskuuden. Siitä alkoi urani matkailun parissa. Nummelan Matkatoimistossa aloitin 1992 ja viihdyn edelleen mainiosti. Olen ehtinyt näkemään alan nousut ja aallonharjat, mutta myös sen herkkyyden muutoksille, olivat ne sitten ihmisen tai luonnon aikaansaamia. Toimenkuvat ovat vuosien saatossa muuttuneet, mutta oleellisin on pysynyt, olen matkamyyjä ja teen sitä työtä suurella sydämellä.

Upeita kohteita ja kokemuksia on matkoilta mukaan tarttunut, mutta ehkä se varsinainen lempikohde odottaa vielä löytymistään. Kaikissa maissa ja kaupungeissa on aina ollut se joku oma hyvä juttunsa, kaikki paikat ovat olleet käymisen arvoisia. Vaikuttavimpana ehkä Kenian safarit ja historian yltäkylläisyyden vuoksi Rooma ja Egypti.

Vapaa-ajallani kotoilen – kuntoilua, puutarhaa ja koiran kanssa touhuamista, kesällä Hiidenvedellä ja lähivesillä veneilyä. Lomilla syvennän ammattitaitoani ja ruokin maailmannälkääni hakeutuen Helsinki-Vantaalle.

___________________________________________

Johanna Eurajoki

matka-asiantuntija

Sain kipinän matkatoimistotyöhön kauppiksen työharjoittelussa Forssan Matkatoimiston Karkkilan toimipisteessä. Vuonna 1998 VL-Matkat (nykyinen Nummelan Matkatoimisto) haki äitiyslomansijaista – hain paikkaa ja siitä alkoi työurani matkatoimistomaailmassa. Helsingin työvuosien ja hoitovapaiden jälkeen palasin kotikonnuille töihin ja aloitin Nummelan Matkatoimistossa syyskuussa 2011. Ja täällä sitä ollaan edelleen😊.

Lempikohteeni on Kreikka ja sieltä poimintana Rodos. Euroopan kaupungeissa on jokaisessa joku kiva puoli, mutta sieltä suosikiksi nousee Berliini.

Vapaa-ajan ongelmia ei ole 😊 Päivätyön ohessa pyöritämme mieheni kanssa viljanviljelytilaa Vanjärvellä, jossa kevät, kesä ja syksy ovat hektisintä aikaa. Yleisurheilu ja Vihdin Viestin seuratoiminta on kuulunut elämääni jo pienestä tytöstä lähtien.  

___________________________________________

Jenni Merivirta

matka-asiantuntija

Työurani matkailualalla alkoi vuonna 1995 Turussa, missä olin työkkärin kautta Suomen Matkatoimiston ”juoksutyttönä” eli tein ihan kaikkea muuta kuin varasin matkoja 😄. Siitä se kiinnostus alaa kohtaan kuitenkin lähti ja suoritin myös muutaman matkailualan tutkinnon, ensin Turussa ja sitten Forssassa. Sitä kautta päädyin töihin Helsinkiin ja lopulta asumaan Nummelaan, Vihtiin. Koko aikuisikäni olenkin ollut vain ja ainoastaan matkatoimistotöissä. Nummelan Matkatoimistossa aloitin työt vuoden 2013 lopussa. Tästä kuuluu kiitos Johannalle, jonka kanssa olemme olleet ekaa kertaa samassa työpaikassa jo vuonna 2000.

Lempimatkakohteeni ovat Euroopassa. Kaupungeista ikisuosikit ovat Berliini, Kööpenhamina ja Lontoo. Niihin voi aina palata uudelleen! Sydämeni sykkii erityisesti Britteinsaarten suuntaan, mutta ehkä se johtuu siitä, että siellä asuu kaukaisia sukulaisia (ja ehkä vähän myös pubikulttuurista 🤭). Etelän lämpöön lähden mieluiten Kroatiaan tai Kreikkaan. Jos kreikkalaisen ruoan voisi siirtää Kroatiaan, niin sitten ennemmin sinne 😁.

Vapaa-aikanani tykkään liikkua luonnossa ja tasaisin väliajoin täytyy päästä nauttimaan livemusiikista. Niistä saan elintärkeää sielunravintoa ja hyvää oloa ❤️.

___________________________________________