Yritys

Vihdin Liikenne Oy/Nummelan Matkatoimisto

Matkatoimistomme on IATA-oikeudet omaava täydenpalvelun matkatoimisto. Palvelu- ja tuotevalikoimaan kuuluvat lennot, hotellit, liike- ja messumatkat, laiva- ja kokousristeilyt, räätälöidyt kaupunki- ja kaukolomapaketit sekä ryhmämatkat. Toiminnassa on panostettu myös yhä enemmän oman matkatuotannon kehittämiseen. Vihdin Liikenteen omalla tilausajokalustolla pystymme tarjoamaan myös kuljetuksia erilaisiin tarpeisiin.

Edustamme ja välitämme useiden matkanjärjestäjien valmismatkoja mutta suurin painopiste nykypäivänä on omatoimisten matkojen räätälöiminen asiakkaan toivomusten mukaan. Kuulumme noin 20 muun yksityisen matkatoimiston kanssa Concorde Travel Group -ketjuun (CTG), jolla on myyntitoimistoja eri puolilla Suomea. Ketjun toimistot ovat paikallisesti tunnettuja täydenpalvelun matkatoimistoja, joille on tärkeää nopea ja joustava palvelu, vaihtoehtojen tarjoaminen sekä paikallisen yritystoiminnan tuntemus.

Asiakkaamme tyytyväisyys on meille tärkeätä ja siksi panostamme kaikessa toiminnassamme asiakkaidemme tyytyväisyyteen, on sitten kysymyksessä valmismatka tai meidän kauttamme yksilöllisesti rakennettu ryhmä- tai omatoimimatka.