Vapaa-ajan matkat

Räätälöidyt omatoimimatkat

Yksi tärkeimpiä tehtäviämme tänä päivänä on räätälöidä omatoiminen matkapaketti täysin asiakkaan toiveiden mukaan. Kerrot vain meille tarkat toiveesi (tai jopa vaatimuksesi…) niin matkan suunnittelu yhdessä voi alkaa! Oleellisimpia tarvitsemiamme tietoja ovat matkakohde, lähtijöiden määrä ja huonejako, toivotut matkapäivät  ja -ajat, vaatimukset hotellin suhteen kuten taso, sijainti ja varustelu sekä tietysti se, paljonko matkasta olet valmis maksamaan. Eikä hätää vaikka matkakohdekaan ei olisi ihan selvillä, meiltä saat myös hyvät vinkit ja neuvot sen valitsemisessa, kunhan tiedämme mitä matkaltasi toivot.  Ei myöskään sovi unohtaa, että räätälöidyn omatoimimatkan voit tehdä myös laivalla, joko reissaten meren yli Ruotsiin, Viroon tai Saksaan tai risteillen loistokkaasti Karibialla, Välimerellä tai Aasiassa. Yhdessä onnistumme varmasti räätälöimään juuri sinulle sopivan matkan!

Niin ja tiesithän, että räätälöityyn omatoimimatkaan ei aina sisälly pelkästään esimerkiksi lento ja majoitus…? Suurimpaan osaan kohteista voimme varata lisäksi lentokenttäkuljetukset, kansainvälisiä retkiä tai vuokrata vaikkapa auton.

Opastetut matkat ja valmiit matkapaketit

Mikäli omatoimisesti matkustaminen ei houkuttele, niin aina on mahdollista varata opastettu matka tai valmismatka, jossa opaspalvelut ovat tarvittaessa saatavilla. Tärkeimpiä yhteistyökumppaneitamme ovat Apollomatkat, Lomalinja, Matkapojat, Olympia sekä Temamatkat.

Pelkät lennot, majoitus, autonvuokra tai kotimaan junaliput?

Tietysti onnistuu! Sinun ei tarvitse ottaa meiltä koko pakettia vaan voit varata myös yksittäisiä palveluita. Pystymme varaamaan lähes kaikkien lentoyhtiöiden lentoja ja käytössämme on hotellivarausjärjestelmät, joiden kautta saamme varattua satoja tuhansia hotelleja ympäri maailman. Ja mikäli näistä mikään ei ole se, mitä haluaisit, pyrimme varaaman hotellin paikallisen agenttimme kautta. Autonvuokrauksessa tärkeimpiä yhteistyökumppaneitamme ovat Avis sekä Ofran, joka välittää eri autovuokraamoiden autoja erinomaisin hinnoin ja ehdoin. Kotimaan junaliput kaukojuniin saat myös näppärästi meiltä.

Risteilyt ja laivamatkat

Mikä ihana tapa rentoutua, laineilla keinuen! Halusit sitten lähteä lähelle tai kauas, päiväksi Tallinnaan tai viikoksi Välimerelle, niin autamme sopivimman vaihtoehdon löytämisessä. Teemme helposti ja nopeasti varaukset Viking Linelle, Tallinkille ja Eckerö linelle. Kauemmas kaipaavalle löytyy myös aina vaihtoehto yhteistyökumppaneidemme Risteilykeskuksen ja Loistoristeilyiden kautta.