Vilna

– kirkkojen täyttämä yliopistokaupunki

Upea hansakaupunki Vilna yllättää kävijän keskieurooppalaisella ilmapiirillään. Unescon maailmanperintölistalle kirjattu vanhakaupunki tarjoaa niin tunnelmallisia kellariravintoloita kuin historiallisia nähtävyyksiäkin. Kaupungin symboliksi on muodostunut Gediminasin torni, josta avautuu upea näköala vanhaan kaupunkiin lukuisine kirkkoineen. Vierailuun houkuttelevat ainakin Tuomiokirkko ja 2000:sta stuccopatsaasta tunnettu Pietari-Paavalin kirkko.

HOTELLITIEDOT:

Hotel Conti ****
Raugyklos Street, 7/2 Vilnius, Vilnius, Lt – 01140

Hotelli sijaitsee Vilnan vanhassa kaupungissa. Hotellissa on ravintola, aulabaari, aamiashuone, kuntosali, tallelokerot vastaanotossa, kokoustilat, autoparkki, 24h huonepalvelu ja sauna. Kaikissa vierashuoneissa on ilmastointi, kylpyhuone/suihku, hiustenkuvain, sat-TV, puhelin, Internet-yhteys ja minibaari.

Hinta alkaen 305 € / hlö
Hinta sisältää Finnairin suorat reittilennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, 3 vuorokauden majoituksen 2-hengen huoneessa yllä mainitussa hotellissa aamiaisella.

 

 

Europa Royale Hotel ****
Ausros Vartu G.6, Lt-01129, Vilnius, Lt-01129

Hotelli Europa Royale (ex Europa Imperial Hotel) on tasokas hotelli hyvällä paikalla Vilnan vanhan kaupungin keskustassa. Hotellin ravintola Medininkai on yksi Vilnan parhaita. Lisäksi hotellissa on baari ja kahvila (avoinna kesäkuukausina), konferenssitilat ja kuntosali. Vierashuoneissa on ilmastointi, kylpyhuone/suihku, wc, hiustenkuivain, kaapeli-TV, puhelin ja minibaari.

Hinta alkaen 325 € / hlö
Hinta sisältää Finnairin suorat reittilennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, 3 vuorokauden majoituksen 2-hengen huoneessa yllä mainitussa hotellissa aamiaisella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.