Venetsia

– kiehtovan salaperäinen

Kaupunki, jota et voi koskaan unohtaa. Venetsia vie sinut mennessään ja ehkä juuri siksi se yhdistetään rakastavaisiin. Kaupungin kauneus ja tunnelmallisuus tulevat hyvin esiin Gondoliajelulla, Huokausten sillalla ja palatsimaisissa hotelleissa. Läheltä löytyy myös Lido De Jesolon rantakohde, johon voi tehdä päiväretken tai viipyä yön tai kaksi.

HOTELLITIEDOT

Hotel Lux ***
Calle Delle Rasse 4541/42, Venice Island, Italy

San Marcon aukion lähituntumassa sijaitseva hotelli. Hotellin 27 huonetta ovat erikokoisia ja ne on sisustettu perinteiseen venetsialaiseen tyyliin. Hotellissa on aamiaishuone. Huoneissa suihku, TV, radio, puhelin, minibaari ja hiustenkuivaaja.

Hinta alkaen 425 € / hlö

Hinta sisältää Luthansan reittilennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, 3 vuorokauden majoituksen 2-hengen huoneessa yllä mainitussa hotellissa mannermaisella aamiaisella.

 

Hotel Rialto ****
Riva del Ferro 5149, Venice Island, Italy

Hotelli sijaitsee loistavalla paikalla kuuluisan Rialton sillan edessä Canal Granden varrella, lyhyen kävelymatkan päässä San Marcon aukiolta. 79 erikokoista huonetta on sisustettu venetsialaiseen tyyliin. Hotellin ravintolasta ja baarista on näkymät Canal Grandelle. Huoneissa suihku, TV, radio, puhelin, minibaari ja hiustenkuivaaja.

Hinta alkaen 509 € / hlö
Hinta sisältää Lufthansan reittilennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, 3 vuorokauden majoituksen 2-hengen huoneessa yllä mainitussa hotellissa aamiaisella.

Vuonna 2014 Finnairilla ja Norwegianilla on suorat lennot Helsingistä Venetsiaan juhannuksesta elokuun puoliväliin saakka.