Tukholma

– monipuolinen Tukholma

Maailman trendit saavuttavat Tukholman putiikit aina hiukan täkäläisiä aiemmin. Siksi kaupunki onkin varsinainen ostosparatiisi hauskoista löydöistä ja ennakkoluulottomista kokeiluista kiinnostuneille. Parhaita shoppailumaastoja ovat Gamla Stanin kapeat kujat, Hamngatan, Drottninggatan, Sturegallerian ja Södermalm. Tukholmassa on paljon muutakin kuin shoppailua: festivaalien, konserttien ja näyttelyiden täyttämä kaupunki on varsinainen ideoiden ja yllätysten runsaudensarvi. Lapsille ja lapsenmielisille mukava paikka on Gröna Lundin huvipuisto.

HOTELLITIEDOT:

Queen's Hotel ***-
Drottninggatan 71a, Stockholm, 111 36

Turistiluokan hotelli Tukholman keskustassa upealla sijainnilla Drottninggatanilla vain askeleiden päässä suositulta Hötorgetilta ja lyhyen kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. Vastaanotossa kotoinen tunnelma ja iltapäivätee. Hotellin tyyli on saanut inspiraation 1800-luvulta kristallikruunuineen ja antiikkikalusteineen. Internetnurkkaus ilmaisella yhteydellä. Aamiaistila ja savuton hotelli. Kaikissa huoneissa on suihku, wc ja hiustenkuivaaja, puhelin (ilmaiset paikallispuhelut), TV kaapelikanavilla ja elokuvakanavilla, tallelokerot vastaanotossa. Ilmainen internetyhteys ja keskuslämmitys.

Hinta alkaen 329 € / hlö
Hinta sisältää Finnairin  suorat reittilennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, 3 vuorokauden majoituksen 2-hengen huoneessa yllä mainitussa hotellissa aamiaisella

 

Sandic Hotel Sergel Plaza ****.
Brunkebergstorg 9, Box 16411, Stockholm, 103 27

Hotelli sijaitsee aivan kaupungin sydämessä ja sen läheltä löytyvät muun muassa Kulttuuritalo, NK, Kuninkaallinen ooppera ja Sergels Torg. Hotellissa on kuntosali, ravintola sekä baari. Huoneissa on langaton internet-yhteys, kylpyhuone, puhelin ja housuprässi.

Hinta alkaen 359 € / hlö
Hinta sisältää Finnairin  suorat reittilennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, 3 vuorokauden majoituksen 2-hengen huoneessa yllä mainitussa hotellissa aamiaisella