Tokio

– yllättävien yhdistelmien mosaiikki

Sumon, saken ja sushin kotimaa on ristiriitainen sekoitus rikkumatonta harmoniaa ja pyörryttävää kaaosta. Luotijunat, huippuelektroniikka ja kitsch kuuluvatkin japanilaiseen elämänmenoon yhtä oleellisesti kuin teeseremoniat, tatamimatot ja keväisin kukkivat kirsikkapuut. Ystävällisen, kilpailuhenkisen ja kauneutta rakastavan kulttuurin keskeisimpiä avainkaupunkeja ovat pääkaupunki Tokio ja kulttuuriaarteiden täyttämä Kioto. Tokion kiinnostavimmat osat mahtuvat keskustaa kiertävän Yamanote-rautatielinjan sisään. Persoonallisten kaupunginosien joukosta kannattaa valita kierrettäväksi ainakin laatushoppailijoiden rakastama Ginza, katumuodin ja kulttuuristen vastakohtaisuuksien värittämä Shinjuku ja aina trendikäs Roppongi. Museoiden, puutarhojen, temppeleiden ja ravintoloiden täyttämä kulttuurikaupunginosa Ueno on hyvä valinta eityisesti jos aika on kortilla.

HOTELLITIEDOT

Hotelli Monterey Ginza ****
2-10-2 Ginza, Chuo-ku, Tokyo

Moderni 13-kerroksinen hotelli Ginzan alueella, jossa on paljon kauppoja, ravintoloita ja tavarataloja. Lähin metroasema on minuutin kävelymatkan päässä. Huoneet ovat pieniä, mutta kotoisia ja ne on sisustettu tumman ruskein värein. Huoneissa on mm. ilmastointi, internet yhteys, satelliitti-tv, minibaari ja hiustenkuivain.

Hinta alkaen 1385 eur / hlö.
Hinta sisältää Finnairin suorat reittilennot turistiluokassa Helsinki-Tokio-Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut sekä 5 vuorokauden majoituksen yllä mainitussa hotellissa kahden hengen huoneessa aamiaisilla.

 

Hotelli Mercure Ginza ****
2-9-4 Ginza, Chuo-ku, Tokyo

Hotelli sijaitsee Ginzan alueella, jossa erinomaiset ostosmahdollisuudet ja nähtävyydet lähietäisyydellä. Huoneet ovat melko pieniä. Huoneissa on mm. ilmastointi, internet yhteys, minibaari ja housuprässi.

Hinta alkaen 1345 eur / hlö.
Hinta sisältää Finnairin suorat reittilennot turistiluokassa Helsinki-Tokio-Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut sekä 5 vuorokauden majoituksen yllä mainitussa hotellissa kahden hengen superior-huoneessa aamiaisilla.