Shanghai

– uutta ja vanhaa

Shanghai on vanha kauppakaupunki Huangpu-joen rannalla, johon Ranskan, Yhdysvaltojen ja Englannin siirtomaat ovat jättäneet vaikutteensa. Vanhassa kaupungissa voit nauttia kiinalaislyhtyjen tunnelmavalosta ja koristeellisista rakennuksista kun taas uudemmalla puolella on Nanjing Roadin vilkas ja edullinen ostoskatu, joka loistaa neonvaloissaan. Ota mukaasi reilun kokoinen matkalaukku, paluussa voi olla vaikea saada se kiinni.

HOTELLITIEDOT

Hotelli The Bund Riverside ****
398 Beijing Road East, Huangpu Distsrict, 200001 Shanghai, China

18 -kerroksinen hotelli sijaitsee Shanghain kauppa- ja liikekeskustan ytimessä, lyhyen matkan päässä Nanjing Roadilta sekä nähtävyyksistä. Hotellissa on 195 huonetta, joissa on mm. internet-yhteys, satelliitti-tv ja puhelin.

Hinta alkaen: 1085 euroa / hlö.
Hinta sisältää Finnairin suorat reittilennot turistiluokassa Helsinki-Shanghai-Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut sekä 5 vuorokauden majoituksen yllä mainitussa hotellissa kahden hengen huoneessa aamiaisella.

 

Hotelli Sofitel Hyland ****
505 Nanjing Road(E), Shanghai, China

34 -kerroksinen hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa Nanjing Roadilla, lähellä historiallista aluetta ja Bundia. Nähtävyydet ja ostosmahdollisuudet ovat helposti saavutettavissa hotellilta käsin. Lentokentälle (Pudong) on matkaa n. 43 km. Hotellissa on 389 huonetta, ne ovat suuria ja hyvässä kunnossa. Huoneissa on ilmastointi, tv, satelliitti-tv, radio, puhelin, minibaari sekä hiustenkuivaaja. Saatavilla myös savuttomia huoneita.

Hinta alkaen 1229 eur / hlö.
Hinta sisältää Finnairin suorat reittilennot turistiluokassa Helsinki-Shanghai-Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut sekä 5 vuorokauden majoituksen yllä mainitussa hotellissa kahden hengen huoneessa ilman aamiaisia.