Santiago de Chile

– elämysten helminauha

Santiago de Chile on yksi Etelä-Amerikan moderneimmista kaupungeista, mutta sen vanhasta keskustasta löytyy edelleen myös menneiden aikojen tunnelmaa. Kaupunki on Andien ympäröimä, joten lumihuippuisia vuoria ja sitä myöden myös hiihtokeskuksia löytyy lähettyviltä. Santiagon lähettyvillä on myös viiniviljelmiä, joihin voi lähteä tutustumaan esimerkiksi päiväretkillä. Chilen suurin kauppasatama, Valparaiso, on myös automatkan päässä. Matkan varrelle jäävät Curacavin ja Casablancan laaksojen erityyppistä kasvillisuutta ja rannikon vuorijonoja.

HOTELLITIEDOT

Hotelli Libertador ***
Avda. Libertador Bernardo O'Higgins N853, Santiago de Chile

Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa. Kävelykatu ja la Moneda ovat myös hotellin lähettyvillä. Huoneet ovat mukavia, mutta vaatimattomasti sisustettuja, kuitenkin puhtaita ja hyvässä kunnossa. Huoneissa on TV ja suihku/kylpy.

Hinta alkaen 1629 eur / hlö.
Hinta sisältää reittilennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut sekä 7 vuorokauden majoituksen yllä mainitussa hotellissa kahden hengen huoneessa aamukahvilla.

 

Hotelli Galerias ****
San Antonio 65, Santiago de Chile

Hotelli sijaitsee Santiagon kaupallisen ja kulttuurillisen keskustan sydämess. Hotellista on myös lyhyt kävelymatka metrolle ja Av. Libertador Bernardo O'Higginsille. Huoneiden koko vaihtelee, mutta ne ovat hyvässä kunnossa. Huoneissa on ilmastointi, minibaari, sat-TV ja hiustenkuivaaja.

Hinta alkaen 1815 eur / hlö.
Hinta sisältää välilaskulliset reittilennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut sekä 6 vuorokauden majoituksen yllä mainitussa hotellissa kahden hengen huoneessa aamiaisella.