San Francisco

– taidevirtausten solmukohta

Vastakulttuuristen ilmiöiden kotina aikoinaan tunnetuksi tullut beat- ja hippikaupunki San Francisco on nykyisin yksi maailman kiinnostavimmista taidevirtausten solmukohdista. Jyrkkien mäkien ja ilmeikkäiden etnisten kaupunginosien elävöittämä kaupunki on myös Kalifornian kulinaarinen keskipiste, joten elämyksellistä koettavaa riittää joka lähtöön. San Francisco on yksi ainoita Yhdysvaltojen suurkaupunkeja, joissa liikkuminen onnistuu erinomaisesti julkisin liikennevälinein. Hyppää esimerkiksi elokuvista tuttujen raitiovaunujen kyytiin ja nauti upeista kaupunkinäkymistä hitaan klassikon matkassa. Lisänähtänyyksiä etsivät löytävät lähistöltä esimerkiksi viihtyisän Sausaliton, Muir Woods -punapuumetsät tai Alcatrazin vaniklsaaren.

HOTELLITIEDOT

Hotelli Holiday Inn Civic Center ***
50 8th Street, San Francisco, CA, 94103

Hotelli sijaitsee kaupungin teatteri- ja taidealueen sydämessä. Hotellissa on uima-allas, aurinkoterassi, kuntosali, aulabaari ja ravintola. Huoneissa on ilmastointi, kaapeli-TV, internet-yhteys sekä tallelokero.

Hinta alkaen 1215 eur / hlö.
Hinta sisältää reittilennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut sekä 7 vuorokauden majoituksen yllä mainitussa hotellissa kahden hengen huoneessa ilman aterioita.
 

Hotelli Sheraton Fisherman's Wharf ***+
2500 Mason Street, San Francisco, 94133 California

Tunnettu hotelli Fisherman's Wharfilla, lyhyen kävelymatkan päässä suositulta Pier 39:ltä, noin 3 km Union Squarelle. Hotellissa on ravintola, uima-allas ja kuntosali. Huoneissa on ilmastointi, hiustenkuivaaja, puhelin, kaapeli-TV, sekä silitysmahdollisuus.

Hinta alkaen 1429 eur / hlö.
Hinta sisältää reittilennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut sekä 7 vuorokauden majoituksen yllä mainitussa hotellissa kahden hengen huoneessa ilman aterioita.