Natal

– hienohiekkaisia rantoja

Natalissa on maileittain hienohiekkaista rantaa, tästä johtuen se onkin yksi Brasilian suosituimmista rantalomakohteista. Natalin tekee suosituksi myös kauniit maisemat sekä lämmin, ystävällinen ilmapiiri. Tiesitkö muuten, että Natalissa kasvaa maailman suurin cashew-puu? Puun ympärysmitta on 500 metriä, joten se on n. 70 kertaa suurempi kuin normaali cashew-puu.

HOTELLITIEDOT

Hotelli Alimar ***
Rua Manoel Satiro, Ponta Negra, Natal, Natal, 59090180

Hotelli sijaitsee Ponta Negran rannalla. Ostokset, ravintolat ja baarit ovat lähietäisyydellä. Hotellissa on uima-allas, kuntosali, baari ja ravintola sekä wi-fi yhteys. Huoneissa on TV, puhelin ja jääkaappi

Hinta alkaen 1299 eur / hlö.

Hinta sisältää reittilennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut sekä 7 vuorokauden majoituksen yllä mainitussa hotellissa kahden hengen huoneessa aamiaisella.

 

Hotelli Golden Tulip Interatlantico ****
Av Getulio Vargas 788, Petropolis, Natal, Brazil

Hotelli sijaitsee Ladeira do Solin alueella, joka on kaupungin korkein kohta. Matkaa keskustaan on 300m. Praia do Meio sijaitsee 150 m päässä hotellista. Siellä on mm. hyviä ravintoloita, näyttelyhalleja sekä ostoskeskus, jossa myydään käsitöitä. Huoneissa on parveke, merinäköala, ilmastointi, puhelin, sat-TV, hiustenkuivaaja sekä minibaari.

Hinta alkaen 1395 eur / hlö.
Hinta sisältää reittilennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut sekä 7 vuorokauden majoituksen yllä mainitussa hotellissa kahden hengen huoneessa ilman aamiaisia.