München

– Baijeria parhaimmillaan

Baijeria parhaimmillaan! Aloita vierailu vaikka Marienplazilta, huilaa hetki Frauenkirchenissä ja ihmettele siellä olevaa pirun jalanjälkeä… Raatihuoneen torilla käy ikivanha kellopeli ritareineen ja hevosineen. Kun jatkat matkaa ja suuntaat oikealle saavut kuuluisalle Viktualienmarkt-torille, mutta kääntyessäsi vasemmalle oletkin jo Hofbräuhausissa.

 

HOTELLITIEDOT

King's Center ***
Marstrasse 15, München

Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa lähellä rautatieasemaa. Huoneet ja kylpyhuoneet ovat hyvässä kunnossa. Hotelli on ainoa Münchenissä, jossa on jokaisessa huoneessa pylvässängyt, eli hotelli sopii erityisesti romanttista majoitusta kaipaaville. Huoneita 90, joissa suihku, tv, radio, puhelin sekä hiustenkuivaaja.

Hinta alkaen 395 € / hlö
Hinta sisältää Finnairin suorat reittilennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, 3 vuorokauden majoituksen 2-hengen huoneessa yllä mainitussa hotellissa ilman aamiaisia.

 

Le Meridien ****+
Bayerstrasse 41, M'unchen

Kävelymatkan päässä päärautatieasemalta sijaitseva hotelli, jonka lähettyvilä on hyvät ostosmahdollisuudet. Hotelli on erinomaisella paikalla, jos haluaa tutustua Münchenin moniin nähtävyyksiin kävellen tai julkisilla kulkuneuvoilla. Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja. Huoneita 381, joissa ilmastointi, tv, radio, puhelin, minibaari sekä hiustenkuivaaja.

Hinta alkaen 555€ / hlö
Hinta sisältää Finnairin suorat reittilennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, 3 vuorokauden majoituksen 2-hengen huoneessa yllä mainitussa hotellissa aamiaisella.

 

Hotelli Torbrau ****
Tal 41, München

Historiallinen hotelli loistavalla paikalla. Marienplatz on vain kahden korttelin päässä. Ostoskadut ja nähtävyydet lähellä. Kaikki huoneet ovat hieman erilaisia ja erikokoisia, mutta nykyaikaisesti varustettuja. Hotellissa on ravintola. Lähin metro S-Bahn Isartor.

Hinta alkaen 645 € / hlö
Hinta sisältää Finnairin suorat reittilennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, 3 vuorokauden majoituksen 2-hengen huoneessa yllä mainitussa hotellissa aamiaisella.