Milano

– nykyitaliaa parhaimmillaan

Haute couture -muodin mekkana Pariisin ohella tunnetty Milano on vilkas business-kaupunki, joka esittelee matkailijalle hieman toisenlaista Italiaa. Omaleimaisen kaupungin pohjoinen eleganssi viehättää niin ostosmatkailijaa kuin taiteenkin ystävää. Milanon ilmapiirin aistii parhaiten sen varmasta maustaan tunnettuja kaupunkilaisia katselemalla. Vaikka huippumuotisuunnittelijoiden putiikit sijaitsevatkin melko tiiviissä rykelmässä Via Monte Napoleonen tuntumassa, hyvinvoinnin ja vaurauden tuntu hallitsee koko kaupunkia. Ostoksille otollinen ilmapiiri houkutteleekin monet Milanon ylellisiin katettuihin ostoskäytäviin, joista monet ovat nähtävyyksiä itsessään. Milanon tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat La Scala -ooppera sekä kaupungin keskustaa hallitseva jyhkeä goottilainen katedraali, jonka katon näköalatasanteelta avautuu kirkkaana päivänä huimaava näkymä Alpeille.

HOTELLITIEDOT

Best Western Hotel Galles ****
Piazza Lima, 2, 20124 Milano

Hotelli sijaitsee yhden Milanon suosituimman ostoskadun, Buenos Aires Avenuen, vieressä, Piazza Limalla. Hotellissa on vastaanottotiski, kokoustilat, ravintola, aulabaari, terassi sekä kuntosali. Huoneissa on ilmastointi, satelliitti-tv, puhelin, internet yhteys, tallelokero ja minibaari.

Hinta alkaen 435 € / hlö
Hinta sisältää Finnairin suorat reittilennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, 3 vuorokauden majoituksen 2-hengen huoneessa yllä mainitussa hotellissa aamiaisella.

 

NH President ****
Largo Augusto, 10 Milano

Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa lähellä Duomoa, Galleria Vittorio Emanuele II, via Montenapoleoneaa ja Scala oopperataloa. Kaupungille pääsee helposti kahden lähellä olevan maanalaisaseman ansiosta. Hotellissa on kokoushuoneita, ravintola ja baari. Huoneissa on ilmastointi, puhelin, internet yhteys, minibaari, tallelokero sekä hiustenkuivain.

Hinta alkaen 569 € / hlö
Hinta sisältää Finnairin suorat reittilennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, 3 vuorokauden majoituksen 2-hengen huoneessa yllä mainitussa hotellissa aamiaisella.