Miami ja Orlando

– teemapuistoja ja hiekkarantaa

Erityisesti perhelomailijoita kutsuvan Orlandon suosio perustuu kaupungin erinomaiseen sijaintiin: lähes kaikki Floridan mielikuvitukselliset suurnähtävyydet ovat Orlandosta käsin mukavalla etäisyydellä. Yksi ohittamattomista pysähdyspaikoista on tietysti fantastinen Walt Disney World – kaikkien elämysnälkäisten unelmakohde. Subtrooppinen Miami Beach on auringosta, shoppailusta sekä kiihkeästä ilta- ja yöelämästä kiinnostuneiden lomaparatiisi. Atlantin rantaviivan vaihtuvat värit, kuuluisaa South Beachiä koristavat pastellinväriset Art Deco -talot ja Miami Beachin, Coconut Groven ja Bal Harbourin ostoskeskukset ovatkin aina yhtä maistuva yhdistelmä. Ocean Driven humusta voi suunnata helposti merkiakvaarioon, papukaijaviidakkoon tai rämeistä ja alligaattoreista tunnettuun Evergladesin suoalueelle. 

HOTELLITIEDOT

Hilton Garden Inn at Sea World ***
6850 Westwood Blvd, Orlando, Florida

Hotelli sijaitsee Sea Worldin vieressä, ilmainen kuljetuspalvelu Walt Disney Worldiin ja Universal Studioille. Hotellissa on ravintola, baari, ulkouima-allas porealtaalla sekä kuntosali. Huoneissa on hiustenkuivaaja, TV, puhelin ja jääkaappi.

 

Hotelli Ocean Five ***
436 Ocean Drive, Miami Beach, Florida

Hotelli sijaitsee South Beachin sydämessä, Ocean Drivella merenrannalla. Hotellissa on mm. ravintola sekä internetnurkkaus aulassa. Huoneissa on hiustenkuivaaja, puhelin, kaapeli-TV, minibaari ja tallelokero.

Hinta alkaen 1175 eur / hlö.
Hinta sisältää reittilennot turistiluokassa (meno Orlandoon, paluu Miamista), lentokenttäverot ja matkustajamaksut sekä 4 vuorokauden majoituksen yllä mainitussa hotellissa kahden hengen huoneessa ilman aamiaisia Orlandossa ja 3 vuorokauden majoituksen yllä mainitussa hotellissa kahden hengen huoneessa aamiaisilla Miamissa.