Mexico City

– lattarielämykset lahjapaketissa

Latinalaisen Amerikan yksi suosituimmista matkailumaista on vastustamaton ja värikäs yhdistelmä vaihtelevia maisemia, muinaiskulttuuria ja aurinkoista elämänasennetta. Aloita vaikka asukasluvultaan maailman suurimmasta kaupungista, yli 20 miljoonan asukkaan Mexicosta. Kiihkeydellään ja lukemattomilla nähtävyyksillään häikäisevästä metropolista on helppo löytää kaikki täydellisen kaupunkimatkan ainekset.

HOTELLITIEDOT

Hotelli Howard Johnson Alameda ***+
Revillagigedo No 23, 06050 Mexico City Mexico

Hotelli sijaitsee keskustassa, lähellä Teatro Metropolitania. Hotellissa on baari, ravintola ja hissi. Huoneissa on TV ja internetyhteys.

Hinta alkaen 1215 eur / hlö.

Hinta sisältää reittilennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut sekä 7 vuorokauden majoituksen yllä mainitussa hotellissa kahden hengen huoneessa aamiaisilla.

 

Hotelli Plaza Florencia ***+
Florencia No. 61, Col. Juarez, Zona Rosa, 06600 Mexico City

Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Zona Rosassa. Lähettyvillä on monia kiinnostavia kohteita, kuten Castillo de Chapultepec, Paseo de la Reforma ja Muse de Arte Moderno. Huoneissa on hiustenkuivaaja, kahvinkeitin, tallelokero, sat-TV, ilmastointi sekä minibaari.

Hinta alkaen 1239 eur / hlö.
Hinta sisältää reittilennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut sekä 7 vuorokauden majoituksen yllä mainitussa hotellissa kahden hengen huoneessa ilman aamiaisia.