Lontoo

– kaupunki, joka ei koskaan nuku

Lontoosta löytyy aina jotain uutta, sillä siellä tapahtuu koko ajan. Vaikutteet siirtomaista näkyvät katukuvassa ja sen eksoottisissa keittiöissä. Löydä myös kaupungin lukuisista museoista omasi, koe unohtumaton musikaali, kannusta suosikkiasi Englannin liigan peleissä tai rauhoitu hetkeksi kaupungin puistoissa soudellen. Shoppailija löytää varmasti isot tavaratalot, Notting Hillin pienet puodit ja antiikkimarkkinat. Koko komeus aukeaa London Eyen maailmanpyörästä tai vuonna 2013 avatun The Shardin korkeuksista. 

HOTELLITIEDOT

St Giles ***
Bedford Avenue, London

Hotelli sijaitsee keskustassa Oxford Streetin lähellä. Hyvä turistiluokan hotelli, jossa 2 ravintolaa, baari, sauna ja uima-allas. Hotellissa on 700 huonetta, joissa on hiustenkuivaaja, puhelin, tallelokero radio ja tv. Lähin metroasema Tottenham Court.

Hinta alkaen 465 € / hlö
Hinta sisältää Finnairin suorat reittilennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, 3 vuorokauden majoituksen 2-hengen huoneessa yllä mainitussa hotellissa mannermaisella aamiaisella.

 

Strand Palace ***
372 Strand, London

Hotelli sijaitsee Thamesin rannalla, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Trafalgar Squarelta ja Covent Gardenista. Huoneet ovat keskikokoisia ja hyvässä kunnossa. Hotellissa on ravintola ja baari. Huoneita 784, joissa tv, radio, puhelin ja hiustenkuivaaja.

Hinta alkaen 579 € / hlö
Hinta sisältää Finnairin suorat reittilennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, 3 vuorokauden majoituksen 2-hengen huoneessa yllä mainitussa hotellissa mannermaisella aamiaisella.

 

Thistle Marble Arch ****

Bryanston Street, London

Sijainti keskustassa Oxford Streetin päässä, lähellä Hyde Parkia. Hotellissa on 692 perinteiseen englantilaiseen tyyliin sisustettua huonetta, joissa puhelin, tallelokero, tv ja vedenkeitin. Hotellissa on ravintola ja baari.

Hinta alkaen 899 € / hlö
Hinta sisältää Finnairin suorat reittilennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, 3 vuorokauden majoituksen 2-hengen huoneessa yllä mainitussa hotellissa mannermaisella aamiaisella.