Kioto

– vanhaa Japania parhaimmillaan

Kioto on vanhaa Japania parhaimmillaan ja kauneimmillaan. Se toimi aikoinaan myös reilu 1000 vuotta maan pääkaupunkina. Viidennes Japanin kulttuuriaarteista odottaa vierailijaa juuri Kiotossa: kaupungissa on 2000 temppeliä ja lukemattomia museoita sekä puutarhoja. UNESCOn maailmanperintölistan kohteita kaupungista löytyy 17. Kiotoon pääsee helposti junalla Osakasta, matka-aika Osakan lentokentältä Kioton keskustaan on vain 73 minuuttia.

HOTELLITIEDOT

Kyoto Royal Hotel & Spa ****
604-8005 Kioto, Kioto, Nakagyo-ku Kawaramachi Sanjo-Agaru

Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa vain 1 min kävelymatkan päässä lähimmältä metro-asemalta. Hotellissa on 443 huonetta, joissa on ilmainen wi-fi, taulu-TV satelliittikanavilla sekä jääkaappi. Hotellissa on ravintola ja baari.

Hinta alkaen 1279 eur / hlö.
Hinta sisältää Finnairin suorat reittilennot turistiluokassa Helsinki-Osaka-Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut sekä 5 vuorokauden majoituksen yllä mainitussa hotellissa kahden hengen huoneessa ilman aamiaisia. Osaka-Kioto junaliput on ostettava erikseen.

 

Tazuru Ryokan ***
600-8015 Kioto, Kioto, Shimogyo-ku Minoya-cho 179-1

Kamo-joen varrella sijaitseva perinteinen japanilaistyylinen majoituspaikka. Shijon ja Gionin alueet ovat n. 10min ja lähin metroasema n. 5 min kävelymatkan päässä. Huoneita on 13, joissa kaikissa on oljesta punottu tatamilattia, matala pöytä, futonvuoteet sekä taulu-TV satelliittikanavilla. Yleisissä tiloissa on ilmainen wi-fi. Hotellin ravintolassa tarjoillaan perinteisiä japanilaisia ruokia.

Hinta alkaen 1439 eur / hlö.
Hinta sisältää Finnairin suorat reittilennot turistiluokassa Helsinki-Osaka-Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut sekä 5 vuorokauden majoituksen yllä mainitussa hotellissa kahden hengen huoneessa ilman aamiaisia.  Osaka-Kioto junaliput on ostettava erikseen.