Havanna

– lasi rommia muistoille

Elämäniloa, hiekkarantoja, tulisia rytmejä ja rappioromantiikkaa – toki Kuuba on kaikkea tätäkin. Kiinnostavat kaupungit houkuttelevat kuitenkin aikamatkoille historiaan. Vuonna 1519 perustetun Havannan tunnelmallinen vanhakaupungi Habana Vieja kuuluu nykyisin monilta osiltaan maailmanperintölistalle. 

HOTELLITIEDOT

Gran Caribe Hotel Plaza ***+
Ignacio Agramonte 267 Esquina a Zulueta, 10700 Habana, Cuba

Hotelli sijaitsee korttelin päässä Pradosta, joten sijanti on erittäin etuoikeutettu. Kadun toisella puolella on Capitolio ja Gran Teatro. Hotellissa on mm. ravintola ja baari. Huoneissa on ilmastointi, puhelin, sat-TV, hiustenkuivaaja ja minibaari.

Hinta alkaen 1519 eur / hlö.
Hinta sisältää reittilennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut sekä 7 vuorokauden majoituksen yllä mainitussa hotellissa kahden hengen huoneessa aamiaisilla.

 

Hotelli Nacional de Cuba ****
Calle Oesq. 21, Vedado, 10400 Habana, Cuba

Perinteikäs ja suosittu hotelli hyvällä paikalla Vedadossa, Havanan keskellä. Hotelli sijaitsee mäen päällä lähellä merta, mistä on upeat näkymät yli Havannan sataman. Hotellissa on ravintoloita, allas ja baareja. Huoneissa on ilmastointi, tallelokero, TV, minibaari ja hiustenkuivaaja.

Hinta alkaen 1575 eur / hlö.
Hinta sisältää reittilennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut sekä 7 vuorokauden majoituksen yllä mainitussa hotellissa kahden hengen huoneessa aamukahvilla.