Firenze

– nautintoa aisteille

Toscanan viinilaaksojen keskeltä löytyy ihastuttava Firenze. Kaupunki on täynnä taide- ja tiedemuseoita sekä tasokkaita ravintoloita. Ponte Vecchion silta on täynnä kauppoja, varsinkin kullan ystävä löytää varmasti mieleistä ostettavaa. Päiväretken voi tehdä Pisan kaltevalle tornille tai Firenzen eteläpuolelle Chianti-viineistään tunnetuille viinitiloille.

HOTELLITIEDOT

Hotelli Machiavelli Palace ***

Via Nazionale 10, Firenze

Sijaitsee kaupungin vanhassa keskustassa, 200 metriä rautatieasemalta. Hotellissa on aamiaishuone, baari, pieni aurinkoterassi ja 90 ilmastoitua huonetta, hiustenkuivaaja, puhelin, televisio ja minibaari.

Hinta alkaen 415 € / hlö
Hinta sisältää Lufthansan reittilennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, 3 vuorokauden majoituksen 2-hengen huoneessa yllä mainitussa hotellissa aamiaisella.

 

Hotelli Cellai Boutique ****
Via 27 Aprile 14, Firenze

Sijainti Firenzen historiallisessa keskustassa. Talo on 1700-luvulta, ja se on sisustettu viehättävillä antiikkikalusteilla. Hotellissa on aamiaisravintola ja 55 huonetta, joissa on puhelin, tv, minibaari, hiustenkuivaaja.

Hinta alkaen 575 € / hlö
Hinta sisältää Lufthansan reittlennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, 3 vuorokauden majoituksen 2-hengen huoneessa yllä mainitussa hotellissa aamiaisella.