Düsseldorf

ähtävyyksistä parhaimmistoa ovat Düsseldorfin Altstadt vanhakaupunki, Schloss Benrath linnoitus, Königsallee ostoskatu, Düsseldorf-Hafen kaupunginosa, ja Rheinturm torni. Dusseldorfin Altstadt vanhakaupunki (duesseldorf-altstadt.de) ei ole ainoastaan kaupungin historiallinen keskus, mutta myös sen nykyinen viihde-elämänkeskus. Paikalliset kutsuvat vanhaakaupunkia usein "maailman pisimmäksi baariksi" ("längste Theke der Welt"), koska sen alueella on yli 300 baaria, diskoa, ja yöklubia. Königsallee ostoskatu (jota paikalliset kutsuvat liikanimellä "Kö"), on yksi merkittävimmistä ostoskaduista maailmassa, ja jonka keskellä virtaava kanaali on tehnyt kadusta myös merkittävän ajanviettoalueen. Bulevardin suunnitteli Caspar Anton Huschberger ja se valmistui vuonna 1802. Kaupat löytyvät kanaalin molemmilta puolilta, aina Karl-Theodor-Strasselta Landskroneen saakka. Tunnetuimpiin kadun varrella oleviin liikkeisiin kuuluvat mm. Cartierin, Lacosten, Jil Sanderin, Guccin, Armanin, Chanelin, Hugo Bossin, Joopin, sekä Pradan myymälät.

HOTELLITIEDOT

Hotelli Dusseldorf Mitte ***

Graf Adolfstrasse 60
Moderni rakennus, joka sijaitsee Konigsallee ostosbulevardin vieressä. Kaikissa huoneissa ilmastointi, kylpyhuone/suihku/WC, TV, puhelin, minibaari ja Internet

Hinta alkaen 355 € / hlö
Hinta sisältää Finnairin suorat reittilennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, 3 vuorokauden majoituksen 2-hengen huoneessa yllä mainitussa hotellissa aamiaisella.

 

Hotelli NH City Center ****
Aderstrasse 29-31
4-tähden NH hotelli sijaitsee Dusseldorfin sydämessä, lähellä kuuluisaa Königsalleen ostoskatua, 2km rautatieasemalta. Hotellissa baari, ravintola, kuntosali ja sauna.

Hinta alkaen 449 € / hlö
Hinta sisältää Finnairin suorat reittilennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, 3 vuorokauden majoituksen 2-hengen huoneessa yllä mainitussa hotellissa aamiaisella.