Curacao

–  rantalomaa ja kaupunkioleilua karibialaisittain

Curacaon rannat viehättävät erityisesti vesiurheilusta kiinnostuneita aktiivilomailijoita: vedenalainen suojelualue tarjoaa elämyksiä varsinkin kokeneille sukeltajille. Pääkaupunki Willemstad kelluvine toreineen ja ostosmahdollisuuksineen on tietysti nähtävyys sinäsä. Siirtomaatyylistä keskustaa voi tutkia vaikka hauskan Zion -pyörän kyydissä istuen.

HOTELLITIEDOT

Hotel Hilton Curacao ****
John F Kennedy Boulevard, Willemstad, Curaçao, 2133

Hotelli sijaitsee Willemstadin ulkopuolella, valkohiekkaisella rannalla. Hotellissa on aurinkoterassi, uima-allas, spa, kuntosali, ravintola, baari sekä sukelluskeskus. Huoneissa on ilmastointi, kahvin/teenkeitin, internet-yhteys, TV ja parveke.

Hinta alkaen 1469 eur / hlö.
Hinta sisältää reittilennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut sekä 7 vuorokauden majoituksen yllä mainitussa hotellissa kahden hengen huoneessa ilman aterioita.

Hotelli Avila ****

Hotelli sijaitsee 500 m päässä ostoksista, ravintoloista ja Willemstadin nähtävyyksistä. Rakennus on restauroitu 1700-luvun lopun hollantilainen siirtomaakartano. Hotellissa on baari, ravintola, uima-allas ja pesula. Huoneissa on hiustenkuivaaja, minibaari, tallelokero, sat-TV ja ilmastointi.

Hinta alkaen 1635 eur / hlö.
Hinta sisältää reittilennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut sekä 7 vuorokauden majoituksen yllä mainitussa hotellissa kahden hengen huoneessa ilman aterioita.