Bali

– kiehtovasti erilainen

Indonesian eksotiikkaa ei pääse karkuun. Jokainen voi kuitenkin päättää itse, millaisena sekoituksena rantaloman ja kulttuurimatkan ainekset ovat täydellisimmillään. Elämykset voi ottaa vastaan yhtä hyvin ahmien kuin varovasti maistellenkin.

Vilkas, omaperäisestä kulttuuristaan tunnettu Bali on monien suosiossa ostosmahdollisuuksiensa vuoksi. Balille matkustaneen ulottuvilla on kätevästi myös toinen eksoottinen kohde. Hyppäämällä esimerkiksi katamaraanin kyytiin pääset kätevästi yli Lombokille – rauhalliselle saarelle, joka aidon saarelaiselämän lisäksi tarjoaa matkalaiselle loistavat snorklaus- ja sukellusmahdollisuudet.

HOTELLITIEDOT

Hotelli Diwangkara Holiday Villa Beach Resort & Spa ***
J1. Hangtuah No. 54, P.O. Box 3120 Denpasar Sanur Beach, Bali, Indonesia

Hotelli sijaitsee Sanurin rannalla saaren lounaisosasa, noin 15 minuutin päässä Denpasarista. Hotellissa on uima-allas, pieni kuntosali sekä kauneussalonki. Muutaman minuutin päässä hotellilta sijaitsevat golf-kenttä sekä muutamia tenniskenttiä. Huoneissa on ilmastointi, tv, puhelin, minibaari ja vedenkeitin.

Hinta alkaen 1365 eur / hlö.

Hinta sisältää reittilennot turistiluokassa Helsinki-Denpasar-Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut sekä 10 vuorokauden majoituksen yllä mainitussa hotellissa kahden hengen huoneessa aamiaisella.
 

Nusa Dua Beach Hotel & Spa*****
Kawasan Pariwisata Lot North 4 Btdc Nusa Dua, P.O. Box 1028, Bali, Indonesia

Hotelli sijaitsee Nusa Duan alueella Balin eteläosassa. Hotellin läheisyydessä on golf-kenttä. Parhaimmat ostospaikat ja vapaa-ajanviettopaikat ovat Kutassa, noin 25 minuutin ajomatkan päässä. Hotellissa on kolme uima-allasta, ravintoloita, tenniskenttiä, kuntosali, sauna ja kylpylä. Huoneit aon 381, jotka on sisustettu balilaiseen tyyliin. Huoneissa on ilmastointi, puhelin, tv, minibaari sekä hiustenkuivain.

Hinta alkaen 1949 eur / hlö.
Hinta sisältää reittilennot turistiluokassa Helsinki-Denpasar-Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut sekä 10 vuorokauden majoituksen yllä mainitussa hotellissa kahden hengen huoneessa aamiaisella